Bitween™ Streets - Sporthorloge met hartslagmeter - One size - Beige

44,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Beige

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Bitween™ Streets - Sporthorloge met hartslagmeter - One size - Beige

Zo compleet en geavanceerd als de Bitween™ Streets ziet u ze niet vaak in deze prijscategorie. Dit alles-in-één sporthorloge meet sportprestaties op geavanceerde wijze en heeft een lange batterijduur in trainingsmodus. De Streets is niet alleen een sporthorloge, het is ook nog eens een smartwatch én een analoog horloge. Zo koppelt u de Streets moeiteloos aan uw smartphone via onze BitweenFit-applicatie. Hierdoor blijft u de hele dag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Krijgt u bijvoorbeeld een Whatsappbericht binnen? De Streets brengt u direct op de hoogte! Daarnaast synchroniseert de Streets de tijd automatisch met uw smartphone, waardoor u niet steeds de tijd op het horloge opnieuw hoeft in te stellen. Tijdens het sporten geeft de Streets u live informatie over uw activiteit. Bent u aan het hardlopen? Zet de hardlooptraining aan en zie gelijk wat uw hartslag is, welke afstand u gelopen heeft, hoeveel calorieën u heeft verbrand en meer. Hierdoor krijgt u realtime feedback tijdens uw training waardoor u gestimuleerd om net dat beetje extra te geven. De Streets is de perfecte keuze voor iedereen die een geavanceerd, waterdicht sporthorloge zoekt met uitgebreide trainingsmogelijkheden.

  • Zeer nauwkeurige en betrouwbare hartslagmeting via LED-hartslagmeting en huidcontactmeting. Hierdoor weet u direct dat de hartslag die de Streets aangeeft juist is.
  • Lange batterijduur van maar liefst 4 dagen in zowel trainingsmodus als normaal gebruik.
  • Meet uw stappen, afstand en slaap en geeft u elke dag een persoonlijk stappendoel.
  • Weet precies hoeveel calorieën u heeft verbrand en hoeveel stappen u heeft gelopen.
  • Detecteert automatisch uw slaaptijden, duur en kwaliteit van uw slaap.
  • Geeft u een uitgebreid overzicht van hoe uw hart zich gedraagt gedurende uw dag. Continue hartslagmeting levert u de juiste informatie die u nodig heeft om fit te blijven.
  • Verwisselbaar polsbandje.
  • Bekijk direct uw resultaten en vooruitgang in de BitweenFit-app.
  • Geeft automatisch aan wanneer u weer moet gaan bewegen, zodat u fit en in vorm blijft.

Materiaal:
siliconen
Voorraad: