Witte Lipa Telesto smartwatch Hartslagsensor- Notificaties - Bluetooth

33,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Lipa Telesto smartwatch Hartslagsensor- Notificaties - Bluetooth

Bent u op zoek naar een smartwatch die waterproof is en beschikt over telefoonfuncties en sportfuncties? De Telesto DF23 smartwatch White bezit deze eigenschappen, u kunt er ook mee zwemmen of douchen!

Sportfuncties

De Telesto DF23 smartwatch White kan via bluetooth en de bij behorende app verbonden worden met uw smartphone. Dit model ontvangt vervolgens notificaties van berichten en oproepen. Ook wordt uw telefoonboek geïntegreerd in de smartwatch. Ook bevat het model functies als een pedometer, hartslagmeter, calorie monitoring en sleep monitoring. Dit betekent dat u kunt inzien hoeveel calorieën u verbrand heeft, hoeveel stappen u gelopen heeft en wat de kwaliteit is van uw slaap.

Hartslagmeter en waterproof

De Telesto DF23 smartwatch White beschikt over een accurate hartslagmeter. Zo kunt u uw hartslag op ieder moment meten, ook tijdens het sporten! Daarnaast is de smartwatch waterproof. U kunt er mee zwemmen en douchen, de smartwatch zal niet beschadigd worden. Dit betekent dat u dus ook uw resultaten tijdens het zwemmen kunt meten!

Aansluitingen en extra mogelijkheden

De smartwatch beschikt over een moderne touchscreen U ontvangt notificaties van oproepen en berichten. De Telesto DF23 smartwatch White bezit een aansluiting voor usb. Zo kunt u via de usb opladen en data verwisselen.

Batterij

De batterij gaat voor de gemiddelde gebruiker ongeveer 1 dag mee, daarna is de batterij gemakkelijk op te laden met de usb-kabel.

De smartwatch support het besturingssysteem van Android. Deze smartwatch maakt het leven voor u makkelijker waardoor u niet altijd uw smartphone hoeft te pakken. Dit is heel erg handig tijdens het sporten!

Materiaal:
Chroom-vanadiumstaal
Voorraad: