Lipa Castor - Smartwatch - Zwart/Zilver

149,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Lipa Castor - Smartwatch - Zwart/Zilver

+ Android smartwatch
+ IP67 waterproof
+ Sim aansluiting (bellen, Whatsappen en teksten)
+ GPS
+ Hartslagmeter
+ Caloriemeter en stappenteller


Bent u op zoek naar een Android smartwatch waar u alles mee kunt doen wat een smartphone ook kan? Met de Lipa Castor Android smartwatch kunt u bellen, teksten, whatsappen, internetten en het horloge als navigatiesysteem gebruiken!

Besturing en snelheid

De Lipa Castor Android smartwatch wordt bestuurd door Android 5.1 en beschikt over de chipset MT6580 Cortex A7 quadcore met 1.3 GHz. Daarnaast beschikt de smartwatch over 1 GB RAM werkgeheugen en 16 GB aan harde schijf. U kunt de Android volledig naar uw wens instellen. Zo kunt u de taal veranderen en gebruik maken van de Google Playstore en het internet om allerlei apps te downloaden. Daarnaast is deze smartwatch enorm snel waardoor u gemakkelijk kunt navigeren. U heeft ook genoeg opslagruimte om data op te slaan.

Simkaart en camera

U kunt een simkaart (nanosim) pluggen in de smartwatch om alle telefoonfuncties te laten functioneren. Daarnaast kunt u mobiel internet verkrijgen welke geactiveerd staat op de simkaart. U kunt uiteraard ook internet verkrijgen via de wifi. U kunt ook bellen zonder een simkaart. De Lipa Castor Android smartwatch beschikt daarnaast over een camera met 2 megapixels.

Spatwaterdicht

Dit model is IP67 spatwater- en stofbestendig. U kunt tot 1 meter onder water en dat een half uur lang. Dit betekent dus dat u kunt douchen met deze smartwatch.

Sportresultaten analyseren

Wilt u graag uw sportresultaten analyseren en dat de smartwatch een buddy is tijdens het sporten? Dat kan! De bijbehorende app kunt u installeren via de Play Store of het internet om zo meerdere resultaten te analyseren. Zo beschikt de Lipa Castor Android smartwatch over een hartslagmonitor, een pedometer, een caloriemeter en kunt u via de bijbehorende app nog meer functies inschakelen!

GPS, extra functies en aansluitingen

U kunt de smartwatch ook als navigatiesysteem gebruiken. Het model beschikt over een GPS chipset waardoor u zonder internet het horloge kunt gebruiken als navigatiesysteem. Daarnaast beschikt de smartwatch over een touchscreen, een schermresolutie van 400 x 400 pixels en is de smartwatch IP67 water-en stofbestendig. De smartwatch beschikt over aansluitingen voor microSD, nanosim en de smartwatch beschikt over bluetooth 4.0. U kunt de smartwatch uiteraard ook via bluetooth verbinden met uw telefoon. Dit is mogelijk met ieder besturingssysteem.

Met de Lipa Castor Android smartwatch heeft u een smartphone in horlogevorm in huis. Dit kan enorm handig zijn tijdens het sporten of het werken, of als u niet altijd de smartphone bij de hand wilt houden.