Zwarte Lipa Titan KW88 Android smartwatch SIM / Bluetooth bellen/ Met Playstore / Simkaart-aansluiting / Bluetooth en GPS / Hartslagmeter, calorieteller en pedometer/ Connecten met o.a. Android en Apple smartphone

129,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Lipa Titan KW88 Android smartwatch SIM / Bluetooth bellen/ Met Playstore / Simkaart-aansluiting / Bluetooth en GPS / Hartslagmeter, calorieteller en pedometer/ Connecten met o.a. Android en Apple smartphone

Bent u op zoek naar een Android smartwatch wat bijna alle taken van uw smartphone kan overnemen? Met de KingWear KW88 Android smartwatch kunt u bellen, appen, apps downloaden en nog meer! Uiteraard is het ook een horloge, maar dan heel slim.

Besturing en snelheid

De KingWear KW88 Android smartwatch beschikt over een eigen besturingssysteem, namelijk Android 5.1. Dit houdt in dat u via de Google Playstore apps kunt downloaden en installeren, het is dus eigenlijk een kleine computer! Het model bevat daarnaast een RAM geheugen van 512 MB. Dit is snel aangezien de smartwatch niet veel data hoeft te gebruiken, het systeem is namelijk heel licht. Daarnaast bevat het model een ROM geheugen van 4 GB waar u data op kunt slaan.

Simkaart en camera

De KingWear KW88 Android smartwatch beschikt over een simkaart aansluiting. Dit betekent dat de smartwatch ook te gebruiken is als telefoon. U kunt uw simkaart er in pluggen en vervolgens bellen, appen en gebruik maken van al uw mobiele functies. Zo ontvangt het horloge dus ook internet wat in uw mobiele abonnement zit. Daarnaast beschikt het model ook over een camera van 2 megapixels.

Sportresultaten analyseren

Dit model beschikt over een pedometer en een accurate hartslagmeter. Dit betekent dat u al uw sportresultaten kunt meten aan de hand van deze functies. Zo kunt u uw gelopen stappen analyseren, het aantal verbrande calorieën inzien en uw hartslagritme analyseren. Aan de hand van de bij behorende app kunt u nog meer genieten van dit soort functies. Om dit te realiseren, kunt u de smartwatch via bluetooth verbinden met uw smartphone en de bij behorende app.

GPS, extra functies en aansluitingen

De smartwatch bezit een GPS-functie waardoor u er dus ook mee kunt navigeren en het ook zonder uw smartphone kunt gebruiken voor alle doelen. Daarnaast beschikt de KingWear KW88 Android smartwatch over bluetooth waarmee u de smartwatch kunt verbinden met uw telefoon, ook met de IOS van Apple. Verder bevat de smartwatch een speaker, een touchscreen, wifi, een browser voor internet, nieuws voor het weer en nog veel meer! Het horloge kunt u opladen met de usb-aansluiting en de meegeleverde kabel. Met de usb-aansluiting kunt u tevens ook data wisselen met andere apparaten.

Materiaal:
Verchroomd staal
Voorraad: