Witte LIPA Metis A1 smartwatch White / Met sim aansluiting / Bellen en gebeld worden / Met camera / Caloriemeter en stappenteller / Compatibel met Android

29,39
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte LIPA Metis A1 smartwatch White / Met sim aansluiting / Bellen en gebeld worden / Met camera / Caloriemeter en stappenteller / Compatibel met Android

Bent je op zoek naar een smartwatch met telefoonfuncties en sportfuncties?

De smartwatch White bezit deze functies!

Simkaart en sportfuncties

Je kunt je simkaart pluggen in de smartwatch White zodat je deze ook kunt gebruiken als telefoon. Dit betekent dat je letterlijk telefoontjes kunt opnemen en berichten kunt bekijken en uitsturen. Ook wordt je telefoonboek geïntegreerd in de smartwatch. Daarnaast kunt je je smartphone gemakkelijk via bluetooth verbinden met de smartwatch. Ook bevat het model functies als een pedometer, calorie monitoring en sleep monitoring. Dit betekent dat je kunt inzien hoeveel calorieën je verbrand hebt, hoeveel stappengelopen heeft en wat de kwaliteit van slaap is.

Aansluitingen en extra mogelijkheden

De smartwatch bezit aansluitingen voor een simkaart, usb en een microSD-kaart. Zo kunt u via de usb opladen en data verwisselen. Met de microSD-kaart kunt u het opslaggeheugen van de smartwatch uitbreiden of data integreren op de smartwatch. Ook kunt u navigeren op het internet via de smartwatch. In feite is het een kleine minicomputer die bepaalde smartphone functies overneemt van u.

Camera en batterij

Ook bezit de smartwatch White over een camera met 1.3 megapixels. De batterij van het model kan ongeveer 1 dag mee gaan met het gemiddelde gebruiksniveau. De batterij is vervolgens weer eenvoudig op te laden via de usb.

De smartwatch support het besturingssysteem van Android. Deze smartwatch maakt het leven voor u makkelijker waardoor u niet altijd uw smartphone hoeft te pakken. Dit is heel erg handig tijdens het sporten!

Materiaal:
rubber
Voorraad: