Zilveren Lipa Naos M5 smartwatch Android watch 4G - SIM hartslagsensor - GPS IP68

144,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart Zilver zwart,zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren Lipa Naos M5 smartwatch Android watch 4G - SIM hartslagsensor - GPS IP68

+ Android smartwatch

+4G
+ IP68 waterproof
+ Sim aansluiting (Bellen, Whatsappen, teksten)
+ GPS
+ Hartslagmeter
+ Caloriemeter en stappenteller
+ Roestvrij staal


Bent u op zoek naar een Android smartwatch die u compleet als telefoon kunt gebruiken inclusief sport sensoren? De Lipa Naos M5 smartwatch is een van de meest complete smartwatches van deze tijd!

Besturing en snelheid

De Lipa Naos M5 smartwatch beschikt over de Android 6.0 besturing. Dit systeem heeft een zeer makkelijke werking. U kunt daarnaast alles instellen naar uw eigen wens. De smartwatch beschikt over de MTK6737 chipset met de ARM cortex A-53 1.3 GHz quadcore processor. Gepaard met het werkgeheugen van 1 GB betekent dit een enorm snelle werking. Een smartwatch gebruikt doorgaans weinig werkgeheugen op de achtergrond omdat het een kleiner systeem bevat dan smartphones of tablets. Dit betekent voor u dat dit model een snelle werking heeft. Via de Play store kunt u ook alle apps downloaden. Daarnaast bezit dit model een opslaggeheugen van 8 GB. Hier kunt u alle data opslaan als foto's, video's en apps.

Simkaart, 4G en camera

U kunt een nano simkaart pluggen in deze smartwatch. Dit maakt het mogelijk om te bellen, te sms'en, te Whatsappen en overal over mobiel internet te beschikken. Dit model ondersteunt 4G. U kunt de watch uiteraard ook verbinden met een wifi netwerk. Zo werkt de watch compleet als een telefoon. Dit model beschikt ook nog over een camera met een scherpte van 5 megapixels.

Sportresultaten analyseren

De Lipa Naos M5 smartwatch bezit meerdere sensoren die enorm handig kunnen zijn. Zo bezit dit model een hartslagmonitor, een caloriemeter en een stappenteller. U kunt zo perfect uw fitheid en gezondheid analyseren. Gaat u een eindje wandelen? De smartwatch geeft precies aan hoeveel u heeft gelopen en wat u heeft verbrand. Ook bezit dit model over een optie om de kwaliteit van uw slaap te meten. Als u de bij behorende app installeert op uw smartphone, kunt u sportresultaten en dergelijke ook laten analyseren. Daarnaast kunt u via deze app uw contacten en dergelijke laten synchroniseren van uw smartphone naar de smartwatch.

IP 68 waterproof

Deze smartwatch is IP 68 gecertificeerd. Dit betekent dat het compleet stofvrij is en dat het onder water ook kan functioneren. Let wel op: De watch kan maximaal 1 meter onder water voor een half uur. Dit betekent dat u er mee kunt douchen.

GPS, extra functies en aansluitingen

De Lipa Naos M5 smartwatch kan ook voor u navigeren op de weg. Het model beschikt namelijk over een GPS chip. Als u de mappen heeft gedownload, kunt u dus ook offline gebruik maken van navigatie. Uiteraard kunt u GPS ook online gebruiken via wifi of mobiel internet wat geactiveerd staat op uw simkaart. Het model bezit nog enkele andere functies als anti-lost, synchroniseren van contacten, een microfoon en het pushen van berichten van de smartphone naar de watch via bluetooth 4.0.

Verder is de horlogekast gemaakt van roestvrij staal. In het pakket ontvangt u de Lipa Naos M5 smartwatch, een oplader en een handleiding. U kunt met dit model uw telefoon thuis laten. Erg handig tijdens het werk of tijdens het sporten!

Materiaal:
Roestvrij staal
Voorraad: