SmartWatch-Trends SWT10 - Smartwatch - Zwart/Groen

80,10
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart Groen Zwart,Groen

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over SmartWatch-Trends SWT10 - Smartwatch - Zwart/Groen

Smartwatch voor op survival. Speciaal voor wie graag door de wildernis trekt hebben wij deze horloge ontwikkeld.

Een smartwatch is niet zo maar een horloge, het is een slim horloge, of eigenlijk een kleine computer die je gebruikt als verlengstuk van je smartphone. Verbindt je smartphone via bluetooth met je smartwatch en ontvang op het horloge meldingen wanneer je een mail of bericht ontvangt of zie door wie je gebeld word

Deze slimme armband kan uw hartslag en de hele dag activiteiten volgen. Het kan de stappen, de afgelegde weg, de kalorienverbranding, enz. weergeven. U kunt ook uw nieuwste geschiedenis sport-informatie door lange druk op de zijknop controleren.
Sleep monitoring downloaden en installeer de gratis app "veryfit" in uw smartphone, door de QR-code te scannen of in Google Play of Apple App Store zoeken. Sluit de gratis app via Bluetooth, de gegevens worden gesynchroniseerd met de app. U kunt uw slaap controleren kwaliteit in de nacht en uw slaap-informatie met inbegrip van de diepte nachtrust, lichte nachtrust, Waak uur, geschiedenis slaap gegevens.
Push-notificaties waarschuwen wanneer uw telefoon een telefoontje,-tekst en SNS-SMS-berichten inclusief Facebook, QQ, Twitter, WhatsApp, LinkedIn, Instagram, Messenger, etc. ontvangt.
Verbind eenvoudig de armband met uw smartphone via Bluetooth en, u zult nooit een gesprek en een bericht missen.Externe camera gebruikt u deze functie voor selfie of groepsfoto 's met een betere pose of foto aanblik. Open de camera functie in de App, kunt u deze intelligente armband gebruiken om hun telefooncamera gemakkelijk te beheren.
De armband is verstelbaar en te vervangen.

Materiaal:
Metaal
Voorraad: