Antraciet-grijze Suunto Traverse Alpha - Stealth

446,86
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Antraciet grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Antraciet-grijze Suunto Traverse Alpha - Stealth

Speciale uitvoering voor vissers en jagers, met onder andere maankalender, zonsopgang-alarm, weertrend en speciale rode achtergrondverlichting voor gebruik in de nacht. Maar daarnaast ook met de bekende GPS- en GLONASS-navigatie, hartslagmeting (met optionele Suunto Smart Sensor), 3D-kompas, hoogtemeter en barometer.

Het ingebouwde 3D-kompas zorgt ervoor dat verdwalen vrijwel onmogelijk wordt. Met behulp van de baro- en thermometer kan er voortijdig worden ingespeeld op aankomende weersveranderingen. De opgeslagen tracks kunnen op Movescount.com worden opgeslagen. Maar dankzij de Bluetooth Smart Mobile Connection en de Movescount App kun je gegevens ook direct op je smartfoon bekijken en logs draadloos uploaden naar Movescount.

Daarnaast krijg je notificaties over oproepen en berichten van je telefoon direct op je horloge te zien. De achtergrondverlichting kan tevens worden gebruikt om de kaart te bekijken in het donker. De batterij is in twee uur via USB weer opgeladen. Tot honderd meter waterdicht.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: