Al draagt een ezel een gouden ring…

Al draagt een ezel een gouden ring…

...het is en blijft een gouden ring. Daar wordt zo’n beessie toch meteen een stuk mooier van? En jouw vingers worden er ook een stuk aantrekkelijker door.

 

En wat te denken van de hand van jouw aanstaande? Die verdient ook wat moois! Uiteraard hangt het helemaal af van de gelegenheid wat je wie cadeau wilt doen. En dat kan natuurlijk ook voor jouzelf gelden. Misschien ga je een bijzondere bijeenkomst bijwonen, waarop je er extra representatief uit wilt zien. Maar dat is eigenlijk niet eens nodig om jezelf een sjofeler uiterlijk aan te meten. Ook in het dagelijks leven mag je je stijl laten gelden door de schitterendste sieraden te dragen!

Keuzes maken kan echter lastig zijn. Daarom hebben we hieronder wat voorbeelden samengesteld, zodat je een iets beter idee krijgt van de vele mogelijkheden.

Ringen

Met een cirkelvormig sieraad maak je hem of haar de jouwe. Maar niet alleen voor verlovingen en bruiloften gebruik je een gouden ring. Die kun je ook aan iemand cadeau doen als herinnering aan een bepaalde prestatie. Bijvoorbeeld om een diploma of promotie te vieren! Dankzij een dergelijke gift weet de dra(a)g(st)er altijd wat hij of zij waard is in de ogen van de ontvanger.

 

Natuurlijk hoeft zo’n ring niet van goud, zilver of een ander edelmetaal te zijn. Ook een edelsteen is absoluut niet verplicht! Natuurlijk moet zo’n aankoop wel in jouw prijsklasse blijven. Gelukkig zijn sieraden verkrijgbaar voor ieder budget!

Kettingen

Halskettingen, al dan niet met een hanger eraan, zijn vaak erg symbolisch. De naam van de ontvang(st)er kan erin staan, of zijn/haar initialen. Of juist die van degene die zo attent was om het te schenken! Afhankelijk van hoe vast een ring is komen te zitten, doen mensen die dan ook soms niet af voor ze gaan slapen. Simpelweg omdat ie vastgegroeid is. Maar een ketting bevestig je elke keer dat je ‘m draagt en die haal je ook iedere dag weer van je hals af. Alleen al door die kleine, schijnbaar weinig zeggende handeling word je telkens weer herinnerd aan degene van wie je dat sieraad hebt gekregen. Of aan de bijzondere reden dat je besloot om die hanger voor jezelf te kopen, natuurlijk!

Oorbellen

Een bijzondere manier om je outfit en persoonlijke statements omtrent smaak kracht bij te zetten, is het dragen van oorbellen. Nou, niet het dragen van oorbellen zelf per se, maar de keuze daarin. Je kunt kleine, nauwelijks opvallende steentjes dragen, of ringen en hangers van diverse groottes. Houd je van klasse en allure en heb je er het liefste een edelsteen in verwerkt? Ook dat is mogelijk! Voor veel vrouwen zijn prachtige nieuwe oorbellen een geschenk uit de hemel. Of eigenlijk uit jouw gevoel van gulheid natuurlijk!