De horlogetrends van 2017

De horlogetrends van 2017

Zowel voor mannen als vrouwen kan het dragen van sieraden een boost voor het zelfvertrouwen betekenen. Waar dit in eerste instantie nog vooral voor het vrouwelijke deel van de bevolking gold begint de acceptatie onder mannen ook steeds meer voor te komen. Je hoeft anno 2016 geen homoseksueel meer te zijn om van mooie sieraden te houden, en de trendsetters op het gebied van sieraden zijn de horloges geweest. Horloges worden gezien als statussymbool en gaan soms voor immense bedragen over de toonbank. Als jij wil weten wat de trends van 2017 zijn moet je zeker verder lezen!

Zowel voor mannen als vrouwen kan het dragen van sieraden een boost voor het zelfvertrouwen betekenen. Waar dit in eerste instantie nog vooral voor het vrouwelijke deel van de bevolking gold begint de acceptatie onder mannen ook steeds meer voor te komen. Je hoeft anno 2016 geen homoseksueel meer te zijn om van mooie sieraden te houden, en de trendsetters op het gebied van sieraden zijn de horloges geweest. Horloges worden gezien als statussymbool en gaan soms voor immense bedragen over de toonbank. Als jij wil weten wat de trends van 2017 zijn moet je zeker verder lezen! En nog een tip: bezoek ook deze groothandel.

Trends horloges in 2017

Cluse

De Cluse horloges komen zowel in een dames- als in een herenvariant. Het zijn horloges die niet in de duurste prijsklasse vallen, maar ze hebben wel een elegant en kunstig uiterlijk. Het zijn analoge horloges met elegante kleuren. De mannen en vrouwenhorloges zie je vooral in de kleuren zwart, zilver en goud. Als je houdt van een type horloge zoals hierboven is beschreven moet je zeker even naar dit merk kijken.

 

Casio

Casio biedt zeer goedkope horloge op de markt maar ook sportieve horloges die boven de 1000 euro kosten. Echter wil ik vooral de goedkope horloges behandelen in deze alinea omdat de overige 2 alinea’s vooral de duurdere horloges bevatten. Daarnaast is Casio juist in de lagere prijsklasse enorm onderscheidend in de horlogemarkt. Het zijn mooie horloges tegen een zeer scherpe prijs, erg toegankelijk dus!

Rolex

En dan heb je natuurlijk ook nog de topklasse merken, het neusje van de zalm, topnotch, hoe je het ook wil noemen. De James Bond van de horlogescene. Deze horloges hebben een zeer luxe uiterlijk en logischerwijs is het prijskaartje daar ook na. Vaak zijn bekende Nederlanders te vinden met dit merk horloge om hun pols. Dragers van dit merk hebben hier vaak een statusvoordeel bij.