Een overgewaaide trend vanuit Zuid-Amerika

Een overgewaaide trend vanuit Zuid-Amerika

De laatste tijd zien we steeds meer flash tattoos. Een tattoo is altijd al een grote hype geweest, maar niet iedereen heeft zin om een tattoo voor altijd om zijn lichaam te hebben. De oplossing is een flash tattoo. In dit artikel vertellen we jou graag meer over het aanschaffen van een flash tattoo en hoe lang het blijft zitten.

Wat is een flash tattoo precies?

Een flash tattoo is eigenlijk een nep tattoo. Het is een sticker, die verkrijgbaar is in verschillende ontwerpen, die je op je lichaam plakt. Je laat deze tattoo een tijdje zitten, maakt het vochtig en drukt het aan. Nadat je de flash tattoo op je lichaam hebt geplaatst, blijft het ongeveer 6 dagen zitten. Wanneer je de flash tattoo eerder wilt verwijderen, dan is dat mogelijk. Het grote voordeel aan een flash tattoo is dat je nergens aan vast zit en dat je het gewoon eens kunt proberen. Daarnaast kun je een flash tattoo overal plaatsen waar jij dat wilt.

Grote artiesten doen massaal mee!

Je bent niet de enige die een flash tattoo neemt. Er zijn namelijk genoeg voorbeelden van artiesten die je opeens met een tattoo ziet. Een paar dagen later hebben ze deze tattoo niet meer, waardoor je weet dat het een flash tattoo was. Voorbeelden zijn Beyonce. Ondanks dat ze een aantal echte tattoos heeft, draagt ze regelmatig flash tattoos.

Op het internet kun je eenvoudig een flash tattoo bestellen. Eén van de aanbieders met een ruim assortiment is de flash tattoo webwinkel. Deze webwinkel heeft een uitgebreid assortiment met flash tattoos en het is absoluut de moeite waard om hier een kijkje te nemen, mocht je geïnteresseerd zijn geraakt in een flash tattoo.

flash tattoo