Leuke leren accessoires

Leuke leren accessoires

Een damestas voor je moeder of een handige schrijfmap voor een zakenrelatie. Leren accessoires zijn luxe cadeaus die altijd een blijvende indruk achterlaten. In onze webshop vind je een ruim assortiment leren accessoires van verschillende merken. Leuk om cadeau te doen tijdens een bijzonder moment, een jubileum of een verjaardag.

Leren accessoires zijn echter ook heel geschikt om mee te combineren. Een clutch in de kleur van je shopper, of een laptopsleeve die matched bij je schoudertas.

 

Een handig cadeau voor jezelf of voor een ander is de leren aktemap. Deze mappen zijn te koop in verschillende uitvoeringen. Het model van Burkely is strak en eenvoudig. Deze stoere rundlederen map biedt ruimte aan een A-4 map en is voorzien van een pennenhouder en enkele insteekvakjes voor visitekaartjes. Het merk Pratesi vertegenwoordigd de luxere modellen, terwijl het merk Visconti een leren map verkoopt die tevens dichtgeritst kan worden. Vooral dat laatste is voor veel gebruikers een extra pluspunt.

 

Het leukste cadeautje voor een vrouw is toch een klein tasje van MYOMY My Paper Bag. Dit mooie tasje van gelooid buffelleer is te koop in verschillende kleurtjes. Twijfel je welke kleur je moet kiezen, informeer dan naar de kleur van haar hand- of schoudertas en kies een bijpassende tint. Ook het festivaltasje van Burkely is een geliefd presentje. Precies groot genoeg voor de belangrijkste spullen en voorzien van een apart insteekvakje voor een smartphone.

 

Tegenwoordig is bijna iedereen voorzien van een laptop, iPad of een MacBook. Uiteraard wil je die graag goed beschermen door middel van een sleeve, tas of map. Het is goed om te weten dat er passende leren hoezen en tassen te koop zijn voor de verschillende modellen en maten. Zo vind je bij het merk Mujjo diverse maten sleeves die speciaal geschikt zijn voor de MacBook. Deze opvallend mooie sleeves zijn uitgevoerd in plantaardig gelooid leer met vilt en voorzien van een scherpe prijs.